Nagels voor Bruidjes

Een bruiloft is een feestelijke gebeurtenis waarbij niets aan het toeval mag worden overgelaten. Het is de dag in het leven van ieder bruidspaar die nog tot in lengte van dagen voor het bruidspaar zelf, maar ook voor de aanwezigen, tot de verbeelding moet blijven spreken.

Weken, maanden vooraf worden alle voorbereidingen tot in de puntjes getroffen. Uitzoeken van feestlocatie, bloemen, bruidsauto, kleding. Daarbij natuurlijk vooral voor de bruid wat te doen met de haren en de nagels. Kies ik voor acryl of gel nagels en waar en op welke manier moet ik dit laten doen. Wil ik french manicure, wil ik nail art, wil ik wel of geen strass steentjes op de nagels, wil ik sjablonen.

Voor al deze vragen kun je het beste terecht bij de nagelstyliste. Zij weet een goed advies te geven. Dit doet ze natuurlijk aan de hand van een informatief gesprek vooraf waarin de wensen kenbaar worden gemaakt. De nagels moeten qua stijl natuurlijk passen bij het totaal van de bruiloft. Ons advies is dit al ruim van te voren te regelen. Raadzaam is altijd vooraf, zoals bij de kapper, proefnagels te laten zetten.

We doen dit alles in de vorm van een: 

Bruidsarrangement

Het arrangement bevat:

  • Het zetten van proefnagels, 
  • Opvulbehandeling, 
  • Bruidsnagels en 
  • Controle van de een of twee dagen voor de bruiloft gezette nagels en 
  • Eventueel bijwerken bij beschadigingen op de dag zelf. 

De prijs van dit arrangement is afhankelijk van de wensen van de bruid en wordt vooraf duidelijk overlegd zodat er geen onaangename verrassingen kunnen zijn. In totaal minimaal in dit pakket drie behandelingen die gespreid liggen over minimaal drie maanden (mits nog geen kunstnagels).Meer weten? Bel ons op (0413) 229040
of mail naar info@uweigennagelstyliste.nl

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
CONTACTINFORMATIEUW EIGEN BEAUTYTHEEKHUWELIJKTIPS&TRUCSHOME